한국의 여름은 6월부터 8월까지 입니다. 한국의 여름은 보통 습하고 기온 30도를 넘는 더운 날씨입니다. 그래서 한국 사람들은 여름에 특히 맛있게 먹는 간식들이 있는데요. 오늘 한국인들이 좋아하는 한국의 여름 간식들을 소개해 보도록 하겠습니다. 이 글을 읽고 먹어보고 싶은 간식이 있다면 꼭 도전해 보세요!
Summer in Korea is from June to August. Summer in Korea is usually humid and hot with a temperature of over 30 degrees Celsius. So Koreans have snacks that are especially delicious in the summer. Today, I will introduce Korean summer snacks that Koreans like. If there is a snack you want to try after reading this, please try it!
1. 팥빙수
먼저 빙수란, 얼음을 잘게 갈아서 시럽을 뿌리고 그 위에 팥, 콩고물, 과일, 우유, 떡, 젤리 등을 올린 간식을 말합니다. 보통 한국 사람들은 팥을 주재료로 한 빙수를 예전부터 많이 먹었기때문에 '팥빙수'라고 부릅니다. 시원한 얼음과 달콤한 재료들이 섞이며 더위를 식혀주는 아주 맛있는 간식이라고 할 수 있습니다. 예전에는 그냥 물을 얼린 얼음을 사용했다면, 요즘 한국의 가게들에서는 '눈꽃 빙수'라고 하여 우유를 포함한 얼음을 아주 부드럽게 갈아서 더 고소하고 달콤한 빙수를 많이 판매하고 있습니다. 또 위에 제시된 재료 이외에도 치즈와 같이 다양한 재료를 올린 팥빙수도 많이 나오고 있습니다. 이런 빙수들을 맛보고 싶다면 '설빙'과 같은 빙수 전문점에 방문해도 좋습니다.
1. Red bean shaved ice
First of all, shaved ice is a snack that is ground ice, sprinkled with syrup, and topped with red beans, soybean water, fruit, milk, rice cake, and jelly. Usually, Koreans call it 'patbingsu' because they have eaten a lot of shaved ice with red beans as the main ingredient. It's a very delicious snack that cools down the heat with a mixture of cool ice and sweet ingredients. In the past, it used to be just frozen ice, but these days, Korean stores call it "snowflake shaved ice" and grind ice including milk very gently. In addition to the ingredients presented above, there are also many patbingsu with various ingredients such as cheese. If you want to taste these shaved ice, you can visit shaved ice restaurants such as Sulbing.
2. 식혜
식혜는 엿기름과 쌀밥을 삭혀 만드는 곡물음료로, 한국의 전통 음료입니다. 달콤한 맛이 아주 좋은 음료이지만 식혜하면 무엇보다도 둥둥 떠있는 쌀알을 함께 먹어줘야 합니다. 식혜 안에 들어있는 쌀알은 먹어도 괜찮은 것이니, 꼭 놓치지 말고 드셔보세요. 보통 식혜는 얼음을 넣어 시원하게 마시는 음료이기에 여름에 아주 잘 어울립니다. 또 한국의 유명한 시설인 '찜질방'에서 마시는 살얼음 식혜도 별미이니, 찜질방을 방문할 기회가 생길 때에도 식혜를 한 번 마셔보시면 좋을 것 같습니다.
2. Sikhye (sweet rice drink)
Sikhye is a traditional Korean beverage made by fermenting malt and rice. Sweet taste is a very good drink, but above all, you have to eat rice grains floating in the air. You can eat the grains of rice in Sikhye, so don't miss it. Sikhye is a cool drink with ice, so it goes well with summer. In addition, thin ice sikhye drunk at the famous Korean facility "Jjimjilbang" is also a delicacy, so it would be good to drink sikhye when you have a chance to visit the jjimjilbang.
3. 화채
화채는 우유와 탄산음료를 음료와 같이 차가운 음료에 과일을 넣어 만드는 간식입니다. 워낙 만들기도 간편하고 시원한 음식이기에, 한국에서는 오래 전부터 먹어왔던 간식입니다. 만드는 방법은 다음과 같습니다.
3. Fruit punch
Hwachae is a snack made by adding fruits to cold drinks such as milk and soda. It's so easy and cool to make, so it's a snack that I've been eating for a long time in Korea. Here's how to create it.
1. 좋아하는 과일을 한 입에 먹기 좋은 크기로 썹니다. 보통 한국 사람들은 수박을 많이 넣어 먹습니다.
2. 그릇에 담습니다. 시원한 음료와 과일을 한 번에 넣어 만드는 음식이기에, 큰 그릇을 준비하는 것이 좋습니다.
3. 음료수를 붓습니다. 한국에서 판매하는 알코올 없는 사이다가 가장 대표적이고, 사이다에 우유를 섞어도 좋습니다.
어떤 종류의 탄산음료도 상관없습니다. 술을 넣어 마시는 방법도 괜찮습니다.
4. 마지막으로 얼음을 넣고 시원하게 만들면 완성입니다.
1. Cut your favorite fruit into bite-sized pieces. Usually, Koreans put a lot of watermelon in it.
2. Place in a bowl. It's a food made with cool drinks and fruits at once, so it's good to prepare a large bowl.
3. Pour in the drink. Alcohol-free cider sold in Korea is the most representative, and you can mix milk with cider.
I don't mind any kind of soda. It's okay to drink with alcohol.
4. Lastly, add ice and make it cool, and you're done.
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